Skip to main content

Ademwerk

The Art
to Breathe

Ademwerk zweverig? Verre van. Als iets je terugbrengt naar de basis, is het wel je adem. Bewust ademen creëert ruimte om dichterbij jezelf te komen, bij je essentie. Daarmee is de adem een krachtig instrument voor persoonlijke groei en welzijn. Daarnaast zorgt het ervoor dat je beter om kunt gaan met spanning en stress in je leven.

Of je nu te maken hebt met stressvolle situaties, een belangrijke prestatie moet leveren, of een veranderings- of transformatieproces doormaakt: de adem helpt je om emoties en stress te reguleren en geeft ruimte aan dat wat gezien, ervaren en/of gevoeld mag worden. Je wordt je meer bewust van jezelf en van de spanningen en gevoelens in je lichaam. Goed ademen draagt bij aan de kwaliteit van je leven. Het zorgt ervoor dat je hoofd helder is en dat je meer rust ervaart. Wil je ademwerk zelf ervaren? Ik bied ademworkshops voor bedrijven (incompany) en ademsessies 1-op-1.

Herken
je dit?

  • Voel je je vaak gespannen of uitgeput aan het einde van de dag?
  • Zit je voor je gevoel vast en stokt je adem regelmatig tot net onder je borst?
  • Voel je snel stress in situaties die je niet kunt overzien of controleren?
  • Heb je last van emoties zoals verdriet, woede of angst die je dagelijks doen en laten beïnvloeden?
  • Heb je het gevoel dat iets je belemmert waar je geen woorden aan kan geven?
  • Voel je je onzeker en zou je graag met meer vertrouwen in het leven willen staan?

Ademworkshops (ook incompany)

Ik verzorg zowel zelf ademworkshops als ook op locatie voor bedrijven en organisaties die de vitaliteit en welzijn van hun medewerkers belangrijk vinden. Tijdens een ademworkshop maken deelnemers kennis met verschillende ademhalingstechnieken en krijgen ze praktische en interessante wetenswaardigheden aangereikt over het fysiologische proces van de adem. Wat je leert is direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk, of het nu gaat om het dealen met je spanning en stress, slecht in slaap komen, spannende presentaties of moeilijke gesprekken.

Boek een ademworkshop
Bekijk mijn workshop voor Avans+
Boek een ijsbad workshop
Boek een ademsessie

Wat anderen zeggen

Terug naar de basis
met ademwerk.
Ervaar het zelf.