Skip to main content

Over mij

Arthur
Beusmans

Als zoon van een vader met een mooie corporate carrière bij een en dezelfde werkgever was de boodschap op jonge leeftijd al duidelijk: ga voor zekerheid. Dat heb ik de eerste 25 jaar van mijn werkende leven ook gedaan. Maar het ging knellen, iets in mij voelde dat er meer was. Braakliggend terrein, onbenutte talenten, verlangens die geen ruimte kregen. Hoe je het ook wilt noemen; ik wist dat er voor mij een ander pad was. Dat pad bewandel ik nu. Als coach.

Ik heb diverse coachopleidingen afgerond, veel ervaring opgedaan met het coachen van professionals bij mijn voormalig werkgever NN Groep (Nationale-Nederlanden) en uiteindelijk besloten om mijn carrière als vermogensbeheerder vaarwel te zeggen om mij volledig te kunnen focussen op wat ik het liefste doe. Als coach verbind ik me met jou. We gaan samen op pad om de essentie achter jouw vraag te ontdekken. Als de uitkomst van een coachtraject is dat jij dichterbij jezelf bent gekomen, dan is mijn missie geslaagd! 

Als coach kan ik van veel betekenis zijn voor anderen en kan ik echt leven naar de essentie van wie ik ben.

Arthur Beusmans

Ademwerk

Afgelopen jaren heb ik ademwerk ontdekt en verschillende workshops en opleidingen op het gebied van adem gevolgd. Ons leven begint en eindigt met de adem en daartussen vergeten we vaak wat voor een ongelofelijke kracht de adem heeft voor ons lichamelijke en geestelijke welzijn. In mijn coaching laat ik mensen graag kennismaken met ademwerk. Adem is het instrument om beter te dealen met spanningen en stress in het lichaam. Een waardevolle én bovenal altijd beschikbare tool. Daarnaast geef ik ademworkshops voor bedrijven. 

Meer over mij

  • Geboren op 10 september 1970 in Hengelo
  • De oudste van drie broers
  • Al ruim dertig jaar samen met Eva
  • Vader van onze fantastische zoons Pepijn en Boris
  • Woonachtig in Voorburg
  • Sportliefhebber: alles met een bal en wielrennen
  • Geboeid door filosofie, spiritualiteit en zingeving
  • Wat mij drijft in een notendop: verbinding, groei en essentie

Wat anderen zeggen

Wil je weten
of ik de juiste coach ben
voor jou?